Een kast van / in een huis . . .

De trotse bezitters van een nieuwbouwappartement vroegen mij een ontwerp te maken voor een grote wandkast (afmeting 2,90 m breed x 2,35 m hoog) voor de entreehal voor het uitstallen van boeken, foto's, snuisterijen, etc. In overleg kwamen we tot een indeling van vakken met veel verschillende vormen en afmetingen. Daarna ging ik aan de slag met een zaagschema voor de stroken multiplex waaruit de kast is opgebouwd. De kast hangt vrij van de grond en is ter plaatse van diverse dichte achterpanelen in de muur verankerd met pluggen en schroeven. Al met al een indrukwekkend wandmeubel waar binnenkort in één oogopslag een heel divers beeld zichtbaar zal worden.

Ik wens de opdrachtgevers veel succes in de komende verhuisperiode en uiteindelijk veel woonplezier in hun mooie nieuwe appartement !

Categorieën: Projecten

Recente artikelen

Meer... RSS

Ervaringen/ reviews

We kwamen Jacob’s klussendienst bij toeval op het spoor en vroegen hem een nieuw trapje aan te leggen op ons balkon. De communicatie, het ontwerp, de planning en het plaatsen ervan, het liep allemaal even grondig en punctueel. Ons was al snel duidelijk dat we dit met een gerust hart aan hem konden overlaten. Het resultaat overtrof onze verwach ...

Meer...