Van "klompenhok" tot modern toilet

Achter de sfeervolle oude woning van deze opdrachtgevers bevond zich een oude toiletruimte in een aanbouw (zgn. "klompenhok") met daaraan vast een eerdere uitbreiding van een doucheruimte. Deze uitbreiding was echter door verzakking los gescheurd van de oorspronkelijke bouw en derhalve reeds jaren niet meer in gebruik. Om aan deze situatie een einde te maken en de -inmiddels sterk verouderde- toiletruimte een upgrade te geven stelden we samen een nieuw plan op waarbij de oude uitbreiding gesloopt zou worden en de bestaande toliletruimte iets vergroot zodat een nieuw zwevend toilet, een fonteintje en een radiator ruim ingepast konden worden.

Na het sloopwerk, het storten van een nieuwe betonvloer, het aanbrengen van nieuwe houten wandframes, buitengevelbekleding en de afwerking van de binnenzijde van de toiletetruimte en uiteindelijk het instaleren van de sanitaire toestellen was het eindresultaat er een om blij van te worden en trots op te zijn.

Categorieën: Projecten

Recente artikelen

Meer... RSS

Ervaringen/ reviews

We kwamen Jacob’s klussendienst bij toeval op het spoor en vroegen hem een nieuw trapje aan te leggen op ons balkon. De communicatie, het ontwerp, de planning en het plaatsen ervan, het liep allemaal even grondig en punctueel. Ons was al snel duidelijk dat we dit met een gerust hart aan hem konden overlaten. Het resultaat overtrof onze verwach ...

Meer...